LiljevallAnsell

Personal

Angelina Ansell

Utbildningsansvarig, delägare

Angelina har pedagogisk, konstnärlig och analytisk bakgrund. Hon har alltid drivits av en omättlig nyfikenhet på hur vi människor förstår välden på olika sätt. Hon brinner för att alla personer ska få leva på sitt sätt med så stor självständighet som möjligt hela livet. För att det ska vara möjligt behöver vi ha förmågan att se bortom våra egna värderingar och prioriteringar och ge oss tid att verkligen se den vi möter. 

Angelina arbetar med att skapa de bästa förutsättningarna så att varje team kan utnyttja hela sin potential och samtidigt må bra på jobbet. Det gör hon genom att arbeta till lika delar med de yttre förutsättningarna (planering, kontaktmannaskap, genomförandeplan, schema och bemanning efter behov etc.) och inre förutsättningar ( respekt, tillit, värderingar, nyfikenhet, lugn etc.). Hon är övertygad om att tillitsfulla team med delaktighet i realistiska planeringar kan använda sin kunskap på bästa sätt i varje möte. 

Angelina har gått en rad utbildningar i pedagogik, ledarskap, NLP och mental träning och har en master i musikvetenskap och fortsätter att ständigt fördjupa sin kunskap genom att löpande ta del av forskning, litteratur och vidare utbildningar. Hon har arbetat i Liljevall Ansell sedan våren 2016 och är sedan 2018 delägare. Hon har skrivit boken Livslust livet ut om Kvalitidprocessen med tillhörande arbetsbok och en värdegrundskalender. 

Angelina bor i den lilla byn Lymm utanför Manchester i England med sin make Jake. Hon älskar att vara ute i naturen, springa, vandra och göra yoga. Hon läser även mycket och gillar långa samtal och diskussioner.